Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o. Przemysł i produkcja

201 33-388 Gołkowice Dolne

Opis

W BASSO przekształcamy szlachetne jajko w wyrafinowane produkty, takie jak białko w proszku wysokopieniste i albumina, zachowując jego bogactwo w formie bardziej dostępnej dla różnych sektorów przemysłu. Nasze zaawansowane procesy pozwalają na uzyskanie produktów o wyjątkowych właściwościach, takich jak jaja w proszku czy żółtko w proszku, które otwierają nowe horyzonty w produkcji żywności, kosmetyków i więcej.

Oferowane usługi:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina – odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno – Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.

Lokalizacja

Posty blogowe